Leverancier en producent van reinigingsmaterieel voor industrie en overheid

 
 
KOKS Group
 
Follow us    Facebook              

Recent afgeleverd

Producten

 

Welkom op de corporate website van KOKS Group bv, specialist in reinigings- en voertuigtechniek voor industrie en overheid, met directe links naar de productcategorieën en werkmaatschappijen. KOKS Group is leverancier en producent van reinigingsmaterieel, zoals vacuumwagens, drogestoffenwagen, veegmachines, straatveegmachines, gaswasser, retourdampreiniger, luchtverplaatsingsinstallatie, reinigingsinstallaties, hogedruk, warmwaterunit, kolkenzuiger, rioolreiniging, grondzuigers, trekeenheden, rangeervoertuigen.

 

 
   

Nieuws

Twitter logo 19-10-2018 13:56
MegaVac Loader Self-supporting air displacement unit: https://t.co/VHJGJHbwmc via @YouTube
   
Twitter logo 19-10-2018 13:53
EcoVac Loader, Self-supporting vacuum unit: https://t.co/uot8F28uMA via @YouTube
   
Twitter logo 19-10-2018 13:50
EcoVac Pressure/vacuum truck: https://t.co/KMyEGx8GV9 via @YouTube
   

KOKS railkopconditionering op Erasmusbrug
In opdracht van Van den Heuvel/RET heeft KOKS twee Hy-Power installaties voor railkopconditionering geplaatst op de Erasmusbrug in Rotterdam. De installaties zijn afgevuld met Igralub Headlub conditioneringsmiddel en garanderen een optimale wrijvingscoëfficiënt van het rail-wielcontact van de Rotterdamse Elektrische Trams. Het doel van deze installaties, namelijk het sterk verminderen van geluidso...
KOKS EcoVac ADR vacuümwagen voor JPB Industrial Services
Tevreden gezichten bij de heren van JPB Industrial Services na een uitgebreide training voor efficiënte inzet van de KOKS EcoVac vacuümwagen. Met deze ADR en SIR gekeurde aanwinst, en een tweede in productie, zijn ze klaar voor de komende drukte. Bedankt voor de fijne samenwerking  om deze wagens op de weg te mogen zetten. Succesvolle en veilige reinigingsuren gewenst!