Leverancier en producent van reinigingsmaterieel voor industrie en overheid

 
 
KOKS Group
 
Follow us    Facebook              

Recent afgeleverd

Producten

 

Welkom op de corporate website van KOKS Group bv, specialist in reinigings- en voertuigtechniek voor industrie en overheid, met directe links naar de productcategorieën en werkmaatschappijen. KOKS Group is leverancier en producent van reinigingsmaterieel, zoals vacuumwagens, drogestoffenwagen, veegmachines, straatveegmachines, gaswasser, retourdampreiniger, luchtverplaatsingsinstallatie, reinigingsinstallaties, hogedruk, warmwaterunit, kolkenzuiger, rioolreiniging, grondzuigers, trekeenheden, rangeervoertuigen.

 

 
   

Nieuws

Twitter logo 23-01-2019 21:36
Contract Resources uit Abu Dhabi heeft na het verkrijgen van een nieuw meerjarig contract gekozen voor de aanschaf? https://t.co/fr3eR4734z
   
Twitter logo 17-01-2019 16:49
Vandaag is deze stoere KOKS EcoVac ADR vacuŁmwagen rechtstreeks door Exxon Mobil in Thailand afgenomen. KOKS Group? https://t.co/E0O65RtgxM
   
Twitter logo 08-01-2019 12:35
KOKS Feest 2018: https://t.co/OIhoNz2C0h via @YouTube
   

Laatste aflevering voor kerst!
Deze KOKS EcoVac ADR en SIR gekeurde vacuümwagen voor Koole Terminals is onze laatste aflevering voor kerst! Na een gedegen instructie kunnen de heren van start met hun werkzaamheden op de eigen terminals.Met nieuw materieel het nieuwe jaar in… dat kan toch niet mooier?!   
Op IFAT bestelde EcoVac afgeleverd
Willemsen Infra bv gaf tijdens de vakbeurs Ifat in München de opdracht voor een KOKS EcoVac. Zie hier het prachtige resultaat! De aflevering van deze ADR- en SIR-gecertificeerde vacuümwagen, met vacuümslang opberghaspel achterop, is gevierd met een geslaagd feestje in Utrecht!